Livrare

VI. LIVRARE SI RETUR


1. Vanzatorul va asigura livrarea produselor. In perioadele aglomerate ( Weekend-uri si Sarbatorile de peste an) este foarte posibil sa apara intarzieri datorita numarului mare de comenzi.

2. Vanzatorul va efectua livrarea produselor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei – Ploiesti, zonele limitrofe (Prahova) dar si in alte judete(pentru alte judete se contacteaza numarul 0722.330.330).

3. Zona de livrare gratuita este limitata la orasul Ploiesti(exceptand zonele limitrofe).

4. Solicitam comanda minima si taxa de livrare pentru zonele din marginea Municipiului Ploiesti si zonele limitrofe (Prahova).

5. 50 lei este comanda minima in zona cu livrare gratuita. Pentru restul zonelor solicitam comanda minima mai mare si taxa de transport.

6. Taxa de transport nu este luata in considerare la valoarea comenzii minime. Comanda minima solicitata reprezinta valoarea finala dupa aplicarea eventualelor promotii sau reduceri.

7. Comenzile din lista „Livrare in aceeasi zi”, pot fi livrate in aceeasi zi doar daca au fost preluate inainte de ora 14:00. Livrarile se fac zilnic in intervalul orar 9:00-16:00.

8. Comenzile de produse Standard preluate dupa ora 14:00 pot fi onorate dupa aprox.24 ore.

9. Produsele din gama Speciale pot fi onorate in 48-72 ore, sau conform detaliilor din site.

10. Comenzile de Nunta sau Botez se preiau cu minim 10 zile inainte.

11. Produsele livrate nu se pot returna dupa plecarea curierului, avand in vedere natura produsului. Clientul are obligatia de a verifica produsele la primirea coletului. Totusi, daca exista neconcordante (daca nu corespund cerintelor), se pot returna produsele, imediat, curierului. In acest caz contravaloarea produselor va fi transmisa prin transferbancar in maxim 30 de zile.

Reclamatiile ulterioare nu se iau in considerare.